Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından desteklenen yerel plaj futbol turnuvalarına Han Tarım ve Aycan'dan büyük destek...
Otomobil talihlileri anahtarlarını teslim aldı.
Migros'tan Aycan markalı ürünler almanın tam zamanı...
Portakal ve mandalinanın boya ile sarartıldı?ı iddalarına Bakanlıktan yanıt...
Sevgi kampanyası böyle olur...
Çünkü paketlenmiş her ürün ziraat mühendislerimiz tarafından kontrol edilip, uzman üretim kadromuz tarafından kalite standartlarına göre sınıflandırılır. Pakete giren her ürün aynı boy, aynı kalite ve aynı kalibrasyondadır. Son derece hijyenik ve titizlikle hazırlanan paketlerin üzerindeki izlenebilirlik kodu sayesinde ürünün hangi tarihte ve hangi üretici tarafından üretildiğini takip edebilirsiniz.

MARKALARIMIZA AİT PAKETLERE SADECE EN İYİLER GİREBİLİR...
Narenciye ürünlerinin hasat zamanları vardır. Meyvedeki şeker-asit dengesi sağlandığı aşamada hasat edilir. Genellikle mandalina-portakalda bu zaman 11-16 Ekim dönemidir. Bu döneme gelindiğinde ziraat mühendislerimiz ve kalite kontrol görevlilerimiz gözetiminde mandalinaların zedelenmesine meydan verilmeden dikkatle toplatılarak taşıma kasaları ile topluca paketleme tesislerimize sevk edilir.
Tesislerimize gelen ürünler bantlar İşleme hattına homojen ve hassas şekilde dökülerek ıskarta ürünler ve yapraklar ayıklanır.
Daha sonra yıkama bölümünde üniteye giren meyveler; klorlanır, köpüklenir, fırçalanır, durulanır ve son olarak üzerlerindeki su damlacıkları latex süngerler ile alınır. Burada amaç meyveleri yıkayıp, kirden ve hastalıklardan arındırmaktır.
Bir sonraki evrede yıkanan ve kurutulan meyvelerin üzeri mantar öldürücü ilaç ve mum ile kaplanır. Mumlama işlemi sırasında, meyve yüzeyi mum ve ilaçla kaplanarak, meyvenin hem hastalıklara karşı direnci arttırılır, hem de parlak görünmesi sağlanır.Ayrıca meyve yüzeyinde film tabakası oluşturan mum, meyvenin solunumunu kontrol altına alarak su kaybetmesi önlenir.  Mumlanan meyveler, normalden çok daha uzun süre çürümeden ve tazeliğini kaybetmeden saklanır. Daha sonra elektronik boylama ünitesinde, meyveler çaplarına göre sınıflandırılırlar.
Kalibre edilen ürünler uzman paketleme ekibimiz tarafından kalite kontrol sorumlusu gözetiminde ve ziraat mühendislerimiz denetiminde titizlikle ve Avrupa standartlarında hijyen normlarına uygun şekilde paketlenerek, siz değerli tüketicilere ulaştırılmak üzere frigofirik araçlarımızla satış noktalarımıza sevk edilir.
Han Tarım

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player